07.07.2014 12:49

Začíname značiť Barborskú cestu

Pracovný tím projektu Barborská cesta v spolupráci s mestskými lesmi Zvolen, KTS, OOCR Stredné Slovensko a pánom Chovancom začína organizovať letný tábor, v rámci ktorého je naplánované značenie PRVEJ ETAPY Barborskej cesty.

Počas leta plánujeme označiť a vyčistiť trasu od Dubového po Staré Hory.

Za týmto cieľom sme vytvorili TÁBOR, ktorý bude akousi základňou pre všetkých dobrovoľníkov, ktorí majú chuť a vôľu spolupracovať na značení.

Prvé stretnutie dobrovoľníkov sa uksutoční už tento víkend od 11.- 13.7. 2014

KDE? 

Pripravili sme priestor na veľkej lúke blízko prameňa Červený medokýš pod Pustým Hradom. Tento priestor bude základňou, kde budú mať dobrovoľníci prístup k pitnej vode, toaletám a tu sa postaví veľký vojenský stan na spanie a druhý na stravovanie.

Dobrovoľníci si môžu doniesť vlastný stan, alebo len spacák do toho veľkého stanu.

Prví dorbovoľníci už začínajú v priebehu týždňa. Pokiaľ máte chuť, kľudne sa môžete pridať. 

ČO SA IDE DIAŤ?

Ideme značiť a čistiť turistické chodníčky, ktoré spájajú trasu Barborskej cesty. Šikovní drevorezbári nám budú vyrezávať veže, ktoré budú pre Barborskú cestu originálne smerovníky.

KOHO HĽADÁME?

Šikovné partie mladých ľudí, ktorí majú vzťah k prírode a radi sa venujú vo voľom čase turistike. Radi privítame všetkých, ktorí chú pomôcť pri realizácii zaujímavého projektu a chú si spraviť pekný víkend v prírode.

V prípade záujmu nás kontaktujte:

Koordinátor: Juraj Slašťan 0915 984 450

 

—————

Späť


Kontakt

OZ Banský Región - Terra Montanae

ul. Jula Horvatha 911/52, 967 01 Kremnica

0905 548 652